Menu
Gildia Pióra na Patronite

cynamonowa herbata.

Cynamon do herbaty, wersy w linijki wkładam
pijąc łyk po łyku, w głowie myśli swoje składam.
Listopadowe dni zamieniają park w pusty
drzewa stoją samotnie, liście spadły, robi się bezludny.
Zamykam oczy, myślami wrócić do tamtych chwil
kiepska jakość wspomnień, czas ze mnie drwi.
Wiara w sens życia jest, była i będzie
ona nigdy nie przeminie, tam, tutaj, wszędzie.
Grzęznąc w codzienności zwykłych spraw
gdzie ilość problemów przelicza się w ilości wypitych kaw.
Krzyczę milczeniem, milczę krzykiem.

2616 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!