Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cykad granie

Cykad nocne granie
Pośród gwiazd świecących
Omijało dusze zatroskane
I oczy tęskniące

Kolorowe kwiaty
W bukiety złożone
Zapachniały marzeniami
Brzaskiem świtu pobudzone

2026 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący