Menu
Gildia Pióra na Patronite

90125

Cyferki, słowa
Naciski, trwoga
Niewinne uśmiechy
Trwałe zasłony
Cisza jeziora
Nieme bezdechy
Przyspieszenie tętna
Potem woda
Łyk powietrza
Zawrót głowy
I sen przerwany
Jak wtedy.

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!