Menu
Gildia Pióra na Patronite

pesymist(Ka)

ćwiczę silną wolę
na cztery
zamykam się w sobie

bo przecież tak łatwo
zdołałeś mnie rozbroić
że znów muszę
ułożyć się w wierszach

by złapać oddech
w płucach
mam zakamarki
o których zapomniałam

wiesz? nie mam żalu
znam zakończenie
każdej historii
która mnie czeka

146 997 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 1 August 2017, 06:40

    Galopuj, galopuj. Tylko ostrożnie! :D

  • 1 August 2017, 06:39

    Czyli miewasz wizje... przy niedotlenieniu?... ;)
    Miłego dnia.
    Muszę galopować do pracy. :))

  • 1 August 2017, 06:37

    To raczej "deja vu". A podobno tak człowiek czuje, jak w mózgu brakuje tlenu. :P

  • 1 August 2017, 06:36

    Szukaj tego, co Cię zaskoczyło... może masz dar jasnowidzenia... ;)
    DBRY :))

  • 1 August 2017, 06:27

    Chciałabym z góry nie zakładać, ale... Zawsze jest to ale.

  • 1 August 2017, 00:58

    Działania schematyczne, zgodne ze scenariuszem pesymizmu muszą prowadzić w jedną stronę, ale wystarczy zakłócić ten bałagan i stanie się cud. :))

  • 31 July 2017, 22:13

    A już myślałam, że podasz prawdziwe dane. Pozdrawiam!

  • 31 July 2017, 22:00

    Podaj adres - wyślę.

  • 31 July 2017, 21:56

    Szklanki są różne. Mam większą.

  • 31 July 2017, 21:53

    Bo szklanka do połowy pusta.