Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cukry proste, mnożę razy kilka
Dostaję te złożone, jeszcze niepoukładane
Myśli we wzory, Algorytmy tworzę
Jeśli do kupy je zbiorę i zabiorę ze sobą
W podróż, do krawędzi horyzontu
Zapisanej na gumce ołówka
Krańców ludzkich poglądów
Co dostanę? Co otrzymam?
Sugestywne wizje podstaw postaw
Wyrażone w moich winach
Winny!
Nie poczuwam się, szepcząc piosnki II wojny

9829 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!