Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Cudze rozmowy skryją uczucia
Nie pozwalą się im obudzić
Dziś są zajęte cudzym problemem
Pomogą szczęście wpleść w inne życie
Uśmiech nie-własny ukryje smutek
Inni zobaczą tylko co swoje
Ręce pomocne też zajmą serce
Nie będzie czasu miało na żale kwaśne
Cała ma duszę oddam dla innych
Niech tylko myśli me będą martwe

Embipi

4040 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!