Menu
Gildia Pióra na Patronite

cudza obecność
wsysa moje myśli
więc odgradzam się w azylu
zaplecionych dźwięków
od kłębiącej mgły
ciężkich emocji
i tylko czasem
słów zbitki kolorowe
posyłam w świat

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!