Menu
Gildia Pióra na Patronite

Beztroskość Smerfów

Moon G

Moon G

Cudowny zapach palonych liści w powietrzu znów czuję,
gadający kot nie dawno mi się przyśnił, zasługuję
na słodkie ukojenie teraz ...
Wspomnienie dzieciństwa, beztroskości, Smerfów i Gargamela ... Klakiera ...
A to co straszne było jak stara, brzydka fotografia niech spłonie
a wiatr rozwieje hen nic nie znaczący popiół ...
Chcę znów przytulić się do Niej
i poczuć, że dom mam w końcu a w nim szczęście i spokój.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • kuloodporna

    21 August 2021, 23:40

    ......gadający kot kojarzy mi się bardziej z tym z Alicji w krainie czarów....Kot z Cheshire.....😉😊🌼🌼🌼

    od Moon G