Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Cudownie jest mieć tę koszulę po Tobie
nauczyłam się żyć nie pragnąc nic,
dlatego dostaję coś, co tak naprawdę na
tym świecie nie istnieje -

Uczucie bycia w Tobie, niepodległą ale
wrażliwą nutą zapachu czułego, ciepłego
i słodkiego.

Nutą zmysłów i uczuć niewypowiedzianą
przez nikogo,
tak szlachetną i wysublimowaną nutą
Twojego głosu, który zamarł, by cieszyć
się ciszą szczęścia, które roztoczyłeś wokół.

A na mnie zastygła
koszula
tańczy .

Teksty z obrazami - Cudownie jest mieć tę koszulę po Tobie
nauczyłam się żyć [...] - GONYA
Cudownie jest mieć tę koszulę po Tobie nauczyłam się żyć [...] - GONYA
32 218 wyświetleń
349 tekstów
20 obserwujących
  • GONYA

    3 February 2024, 19:59

    dziękuję za wyróżnienie

  • 4 September 2023, 11:22

    Świetne to jest.

    od GONYA