Menu
Gildia Pióra na Patronite

Japonica

Cudnością kwiaty
Ogół natury dobrem
Człowiek tylko tłem

Zasłaniający Bogiem
Rąk bez serc mroczne czyny

Szczęściem nieszczęściu
Czasem jest tak że trafia
Człowiek człowieka

Skromnego nieśmiałego
I są szczęściem wśród kwiatów

Nie lubię ludzi
Nieuporządkowani
Problematyczni

Ciągle zahaczający
Maską o dystans społeczny

297 747 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!