Menu
Gildia Pióra na Patronite

zjawię się

snem przyjdę a
jeśli wybudzisz
na drugi bok przewróć
by dośnić
jawę

nieustające trwanie

Krystyna A.Sz. 16.08.2017r.

70 114 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!