Menu
Gildia Pióra na Patronite

słowa mają moc

w sercu mym przechowuję promienie słów twych
powieką mrugnięcie i oczy lśnią

uśmiech ubieram w tęczę
niczym łuk na niebie

blisko ciebie
byłam
jestem
będę

Krystyna A.Sz. 07.08.2017r.

70 238 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    8 August 2017, 17:39

    Elu pięknie dziękuję :)
    Serdeczności ślę :))

  • Naja

    7 August 2017, 23:49

    Bardzo ładny wiersz :-)))

    "Promienie słów" - jakie muszą mieć brzmienie, a jakie znaczenie...