Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezmiłość przeklęta

Cóż....szmata
i nic poza...tym
podłogę powycierasz
brudy zgarniesz świata

A ona
w kieckowatej namiastce
jak błona z głodu uschła
siedzi przed denaturatem

- No to za dziecko! -
może przy porodzie umrze

(będzie odszkodowanie)

marka

128 099 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • 31 May 2010, 00:15

    Poruszyło. Nawet rozwaliło...

  • Nutka67

    28 May 2010, 22:37

    Poraziło mnie.

  • 28 May 2010, 00:21

    Porażająca prawda, brak mi słów. Pozdrawiam Marko

  • jendza

    26 May 2010, 18:40

    Mocne,
    taka powinna być poezja. Ma wstrząsać i poruszać.