Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach i Ty

...co zrobic mam,tysiac sciezek w glowie jest
wiem,kochanie takie to proste jest
a tyle w tym strachu,niepewnosci
az dziw mnie bierze,skad on u mnie
czy to dobry znak?czy wrecz przeciwnie
i znowu te bzdetne rozwazania
idzcie precz,dam sobie rade sama
ale czemu serce tam łomocze
i spac w nocy nie daje
czemu przyszedl do mnie
i czego "on" chce
czy jest dobrym doradca?
czy tez zwodniczym kłamca
wiec ,czego sie boje
ze twoja wizja "mnie"
rozpłynie sie gdzies na boki
ze twoje kochanie
w nie-kochanie zmieni sie
a przeciez to czuje
to twoje oddychanie
i w oczach twych blask
i usmiech,ktory potrafi
rozbic sie o głaz
tyle dobroci,tyle miłosci
mozesz mi dac
wiec po coz ten s t r a c h
powiedz...nie boisz sie sam.
http://www.youtube.com/watch?v=cnYKvx4Lmxo

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    8 October 2012, 16:28

    jak na razie:)przegonilam "go"polazl gdzies w szuwary-milego wieczoru

  • czarna mamba

    8 October 2012, 10:37

    mysle ,ze strach jest w kazdym z nas przed nieznanym-chyba to ludzkie-dzieki za wizyte-milego dzionka:)

  • 8 October 2012, 06:43

    ładne pozdrawiam

  • misiek45

    8 October 2012, 00:14

    Haniu wygoń ten strach niepewności który wkrada się podstępnie i daje myślom zamęt-pozdrawiam serdecznie i miłej nocki życzę:)