Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień kobiet

Cóż za piękno
Skryte w cudownym sercu
Chowa się w delikatnej duszy?
Ach to oczywiste
Ponad wszelką wątpliwość
To kobieta naturalnie
A wraz z nią idą iskry i namiętność w parze
Na to nie ma rady
Trzeba dać się ponieść
Jej wdziękowi
Ma też tajemnicę
Lecz nie każdy zdolnym
Będzie do jej pojęcia

Pomyślności drogie panie :)

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!