Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

a Ciebie będę sobie marzyć na bieżąco

Cóż mogę powiedzieć innego
niż, że będę marzyć na bieżąco
Twoje oczy, usta i włosy

a moje zmysły wyczulone
na każdą literę, nutę i wizję
Twojego imienia
cóż mogę powiedzieć innego
niż, że będę marzyć na bieżąco

aż nadejdzie chwila, gdy
nasze spojrzenia, uśmiechy i dłonie
spotkają się pod chmurami

a zanim odejdziesz już
do następnego razu
zostawisz iskrę, pragnienie
zdobycia całego świata

986 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • 5 June 2021, 20:54

    W zasadzie... nie mogę Ci zabronić. ;)
    Pozdrawiam. :))

  • Sexoh't

    5 June 2021, 15:24

    Bardzo ładnie napisany wiersz