Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś moją drogą ku oświeceniu duszy

Cóż mi po niebie skąpanym blaskiem księżyca
Skoro pustka bardzo mnie dręczyła?
Gdybyś w ten czas była przy mnie
Wspólnie podziwialibyśmy gwiezdną plejadę
A potem trzymając się za ręce
Przeżylibyśmy coś wspaniałego
Miłość, uniesienie i pocałunki
Wszystko to w jednym momencie
Wyobrażasz sobie?
Trąciłaś delikatnie moją duszę
Więc otworzyłbym namiętność dla ciebie
To oczywiste

52 584 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!