Menu
Gildia Pióra na Patronite

cóż mam począć
panie doktorze
że moich złudzeń urojeń omamów
już zliczyć nie mogę

co dzień łykam garści
"myśl pozytywnie"
"wszystko się ułoży"
"będzie dobrze"

nic nie działa
jest coraz gorzej

i co mi pan teraz powie

8948 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • Naja

    29 August 2016, 22:26

    Długość terapii bywa zróżnicowana. W zależności od predyspozycji i woli pacjenta...

  • onejka

    29 August 2016, 11:21

    może...żyj chwilą