Menu
Gildia Pióra na Patronite

moc w niemocy

cóż dziś powiedzieć
jedynym dotykiem słowo
muśnięciem niemych warg
przepraszam za łzy dziewczęce
opuszczone rzęsy
zagłębione w ciszę
tak
już już milczę

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • kuloodporna

    18 March 2021, 22:26

    ........."opuszczone rzęsy zagłębione w ciszę"........Piękne.......:)

    od Sol 8