Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pytaj

Cóż ci winna że za grzechy córek i synów
władców królów i rządzacych krajem
odpowiada swoim dobrym mianem

cóż winna że każdy rozkradać ją chce
swoje stanowiska kasę liczy noce i dnie
cóż winna że jesteśmy jacy jesteśmy
mamy wady zwątpienia i szybko
zmieniamy punkty widzenia

cóż winna że z niej drwią
za srebrniki kraj opuszczają
twierdzą że ją kochają
ale wyboru nie mają

cóż ona winna jak matka wszystko ci dała
nie raz zdradzona nie raz krew przelana
nie słuchaj innych wokół miej swoje zdanie
dopóki My żyjemy Ona żyć będzie wraz z nami!
https://www.youtube.com/watch?v=zb9Obfsfhrw

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!