Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Szczerość z duszy płynąca "

Cóż Ci mogę dać Mój Miły...?

Nieporadne litery pisane.
Rymy źle dobierane,
Atramentem jak niebo przyodziane.
Wyrazy źle poskładane.
Myśli te nieuczesane.
Strofy miłością wypełnione.
Jedno marzenie w ciszy spełnione.
Uczucie moje szczere z duszy płynące.
Nie mam nic więcej - jedno serce.
Tylko tyle...

281 634 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących