Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dezerter

Co w pustce znaleźć
Jeżeli nie zero samoistne
Doskonałej nicości byt
Spojrzenia przeźroczyste

Taki w nim rozpadł się
Zabrudzony duch żeber lśni
Znikomej pozycji miał anioła
Dezertera z młodej krwii...

Dymisja zimnych skrzydeł
Może krótki życia smak
I pistolet prosto w skroń
Wybił sobie z głowy świat...

2016.01

15 296 wyświetleń
150 tekstów
72 obserwujących
  • Vort

    15 January 2016, 21:25

    Pójdę dalej i powiem, że to nawet niewskazane...

  • one drop for all

    15 January 2016, 05:19

    nie musisz wszystkiego rozumieć