Menu
Gildia Pióra na Patronite

kamień na twarz

co się stało
z naturą
człowieka?
dziura na dziurze
w policzkach brodzie

nic mnie tak nie łaskocze
jak pióra ...
wypisane
w kaligraficznym tempie

18 715 wyświetleń
167 tekstów
5 obserwujących
  • 11 June 2019, 14:15

    witaj monic