Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mam taki deszczawil...

Coś wisi w powietrzu
Jak małe niedociągnięcie
Chmury pną się do góry
Tam gdzie deszczyk emocji

Pada mi na twarz
A może na głowę
Z deszczem mi do twarzy
Z nią wychodzę na swoje

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
  • onejka

    19 November 2020, 17:55

    I tak oto dożyliśmy czasów kiedy zawartość głowy mierzy się zakrytą buzią 😂

  • sprajtka

    19 November 2020, 17:49

    Półgębkiem lepiej, czy półgłówkiem być? Nie wiem, czy w czapce bez maseczki, czy też w maseczce bez czapki chodzić;)

  • onejka

    19 November 2020, 17:21

    No pełną gębą to to nie jest 😂

  • sprajtka

    19 November 2020, 15:50

    W masce, to tak jakoś goło;)

  • onejka

    18 November 2020, 23:21

    Oczywiście Alice, jak wychodzić to z twarzą, bez niej jak na golasa 😉