Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Dziewiąty Dzień "

Coś uświadomić sobie
Sensem istnienia Miłość
Prawda stara jak świat
Miłości tak mało w Nas
Zapominamy o tym
Cudzie dzielenia smutku
Radości z Bycia razem
Zapalonej świecy i kawie
Prawdzie w sercu tej cichej
Wsparciu
Kiedy smutna łza na policzku
Serce krwawiące w gorączce
Dlaczego zapominamy?
Skoro twierdzimy, że kochamy
Myślimy... przetrwamy bez Miłości
Nie ma takiej opcji...
Kochać i Kochanym Być
Pamiętać o miłości - to pięknie żyć.
Nie liczy się więcej nic
Kochać to dbać o zdrowie - dbam
I jeszcze jedna myśl...
Kocham - Kiedyś powiem Ci.

19.02.2021
21:35

281 645 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!