Menu
Gildia Pióra na Patronite

Coś się tutaj chyba zmienia.
Za dużo tęsknoty, za mało zrozumienia.
Brak..No właśnie, wciąż mi czegoś brak.
I wszystko jest na "nie",choć my mówimy "tak".
To takie dziwne i tak bardzo rani.
A moje serce znów jakby ze stali.
Jakby bić przestało,
Jakby, nigdy tego nie umiało.
Ale przecież biło, biło dla Ciebie.
Teraz przechodzi piekło, choć było w niebie.
Ono nadal kocha, ale zaczęło się bać.
Nie chce końca..Chce w miłości trwać.
To ta odległość, ona nóż w plecy wbija.
Z każdym dniem od nowa zabija.
Ja nie mogę tak dłużej, Ja muszę Cię zobaczyć.
Muszę z oczu twych wyczytać, czy jest o co walczyć.

26 549 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • RozaR

    9 February 2014, 20:42

    Potral ten - to jak konfesjonał dla nieszcześliwie i szczęśliwie zakochanych. Z czasem te miłosne uniesienia zmienią nazwę na pierdoły i banały.