Menu
Gildia Pióra na Patronite

coś

Coś nas łączy
I nas dzieli
Tak nie wiele
Ale zawsze

Raz jak piasek
Pod powieką
Raz jak iskra
Przy pożarze

I nas ciągnie
I odpycha
Każe tęsknić
Lub unikać

Dziwne coś
Niewidoczne
Ma łzy gorzkie
Lub radosne.

27 899 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • krysta

    6 May 2013, 13:29

    ciekawie napisany :)

  • 6 May 2013, 10:01

    Takie małe coś, co raz dobre, a raz złe :)