Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakończyć

Coś miało się zacząć,
więc co dzień
spoglądałam przez okno
lecz ulica zwykła świecić pustkami.
Karmiłam ochłapami z wyobraźni narastający głód,
który pragnął Twojej uwagi.
Trułam się tym wszystkim -
z czasem nagromadziło się
dużo skrajnych emocji.
Dzisiaj uśmiecham się do Ciebie,
bo odcięłam czułe myśli
i plany przyszłości.

10 908 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!