Menu
Gildia Pióra na Patronite

Coronavirus

Coronavirus, to taki świrus
Obnaża polityków przechwałki
Jacy jesteśmy prężni tej walki
Grypa wyborcza w toku
Nie ma co - wszyscy w amoku
Masek,mydła i spirytu brak
Służba zdrowia za pan brat
Kołuje, lansuje i informuje
Jak łatwo wszystko przekłamuje
Kwarantanną szkół społeczeństwo uspokaja
Kościoły otwarte - takie jaja.
Marketowy mobbing
Dzisiejszy szoping
Zakończony czkawką
Coronavirus nam zajawką.

Coś pisane na kolanie, na polanie
Ernest Dominik Łuszczek
12.03.2020

99 873 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!