Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla córki

Córeczko moja śpisz
Oczka zmrużyłaś już
Paluszki swe zaciskasz
Lecz nóżki odkrywasz
Przykrywam cię
Otulam stopki zawijam
I patrzę jak śpisz
To ty sprawiłaś
Radość w sercu przebudziłaś
Ojcowską miłość co noc i dzień
Odkrywam

57 334 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!