Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie czując słów

coraz więcej milczeń
gdy usta otwarte na strzępy wyrazu

pomiędzy poszyciem języka
dni niepłodne w słowa, resztki utkanych
jak embriony zmyśleń nierzeczywistych

bez matki w obliczu innych ust
proszą o nieważkość

o nich się czyta,
a my bez myśli przygarniamy

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • R.A.K.

    9 May 2012, 14:17

    trudny, ale fajny!
    Pozdrawiam