Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Znajomość od podszewki

coraz częściej trzeba się zaszyć
w miejscach których nie widać
nabrać pewności i znów
przerobić dniówkę bez objawów

coraz częściej trzeba haftować
sprawy nie do przełknięcia
ozdobić na zgodę i znów
sprowokować odruch wyparcia

coraz częściej trzeba się zaciąć
w przejściach których nie słychać
powstrzymać wylew i znów
wypruć się spod mętnej podszewki

12 233 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
  • VeritasMea

    22 July 2020, 15:40

    Monika M.
    Ja też nie Nie wiadomo czy się cieszyć czy wręcz przeciwnie

  • Monika M.

    21 July 2020, 19:21

    Jeszcze nie spotkałam takiej osoby...

  • VeritasMea

    21 July 2020, 18:55

    Monika M.
    Szczęśliwi, którzy nigdy nie ulegli pokusie udawania, że jest super

  • Monika M.

    21 July 2020, 17:36

    Hmm... i po przeczytaniu, znowu trudniej udawać, że jest super...