Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fasada...

Coraz częściej
odnoszę wrażenie
że stoję za szybą
gdzie gęsty tłum

Woli spoglądać
niż przełamać tą
fasadę niedostępu
przez czuły dotyk

Potrafiący pokazać
kobiecie w odbiciu
że do bycia kochanym
trzeba właściwej osoby...

12.10.2015

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    13 October 2015, 20:53

    Dziekuje Wam piękne ! :-)

  • Adnachiel

    13 October 2015, 08:05

    Jak zawsze - pięknie.

  • Irysowa

    13 October 2015, 01:02

    Piękne wersy