Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** [Co masz na sobie?]

"Co masz na sobie?"

zmęczenie
oczy lepiące się do powiek
ostatnie zdanie rzucone
w tłumie ludzi

do domu wrócę wiosną
gdy stopnieję z twoich nieobecności

ubrana w rosę
spadnę pierwsza

może mnie złapiesz wtedy
może znajdziesz
a może nigdy nie będzie nam dane

znów się rozebrać
z emocji

zostało mi tylko "niewzruszenie"
gdy cię nie ma

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 24 December 2016, 01:23

    To tylko zaniemówienie...
    na widok Twój w samą rosę rozebrany... :P
    Dobranoc :)

    PS.
    W Ś. B. N.

  • 23 December 2016, 23:53

    Wiem, wiem, te moje literówki. ;)

  • 23 December 2016, 17:48

    :)