Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** [Cokolwiek...]

cokolwiek założysz...
cokolwiek przymierzysz...
to dla mnie kochanie
jak zawsze idealnie

granatowy, szary, czarny,
ten niebieski i rozdarty

w jeansach
i w koszuli
pod krawatem
i w sweterku
w bluzie
w kratkę
NO I BEZ

przecież wiesz kochanie
tak idealnie jest!

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
  • Myffa90

    19 October 2011, 22:18

    Tak można pisać o wszystkim. Zero pomysłu na wiersz.

    Z czymkolwiek

    z czymkolwiek mi zrobisz
    czymkolwiek posmarujesz
    to mi prosiaczku
    najlepiej smakuje

    masłem, keczupem,
    musztardą, chrzanem

    z kiełbasa
    i z szynką
    pod pierzynką
    z pasztetem
    serem pleśniowym
    no i tym bez
    pleśni

    przecież wiesz
    tyle ile zjesz!

    Miłego, popracuj trochę nad treścią ;))