Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

Codziennością słów
Odmierzamy wartość
Znieczuleni dniem

Nocą cierpimy
Bezgłośnością pragnień
Myśli wyrazem

Jesteśmy dźwiękiem
Odbijamy echem
Cudzych osiągnięć

Mało nas w sobie
Otarci z naskórka
Ziejemy pustką

Czas się zatrzymać
Zajrzeć pod warstwy
By ujrzeć siebie...

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!