Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,Monotonia codzienności

Codzienność jest monotonna,
tak mówimy codziennie,
wprowadzając monotonie w nasze słowa.
Codziennie myślimy o monotonii,
wprowadzając monotonie w nasze myśli.
Codziennie narzekamy na monotonie,
wprowadzając ją w naszą złość.
Zatracając się w monotonii tracimy sens codzienności.

117 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!