Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie tylko w wierszach

Nie tylko w wierszach...

chwytam się cudzych uśmiechów
szukam błękitu w spojrzeniach
z nadzieją że Twój zobaczę
moje dłonie drwią sobie ze mnie
głodne krzyczą nienasyceniem
pustką przeciskającą się przez palce

a ja wciąż smakuję tak samo...

gdy sklejam usta do Twoich ust
w półkrzyku niedokończonym
i gdy szept do szeptu przyzwyczajam
jak przystało zakochanym szaleńcom

wracaj szybko Mój Kochany...

a poznasz smak głodu
nie tylko moich dłoni
bo mieszkasz we mnie na stałe

- nie tylko w wierszach
które spod pióra szeleszczą

21 279 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!