Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maraton...

Codziennie w głowie
biegną tysiące myśli
gdzie czuję jak unosi się
i opada klatka piersiowa

Oddycham ciężko
jakbym miała biec
ostatnią prostą
ku szczęściu

Pląta się obawa z lękiem
czy zdążę złapać Cię za rękę
kiedy sercu brakuje tlenu
i odwagi by kochać życie...

9.06.2019

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Cris

    11 June 2019, 23:34

    biegu po szczęście nie zakłóci nic:) pozdrawiam

  • 8 June 2019, 20:53

    Spokojnie, najwyżej poczeka. :)
    Pozdrawiam. :))