Menu
Gildia Pióra na Patronite

Codzienność

Codziennie tą samą drogą
codziennie tą samą porą
codziennie chcesz zrobić coś z sobą
by dzień nie był codziennością...
Choć w głowie majaczą się plany
co zrobić by dzień był udany?
Siedzisz nad stertą gazet
pijesz herbatę? Kawę?
Łudzisz nieśmiałe marzenia
z nadzieją że to coś zmienia...
Niepewność, brak wiary w siebie
ideał daleko od ciebie
wciąż błądzisz wśród dróg i ścieżek
nieszczęście na każdym zakręcie
i wciąż chcesz się zmienić na lepsze...

6418 wyświetleń
52 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!