Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chce myśleć,że nie spotkamy się

Sens życia?..

Codziennie myśle o niej..
Codziennie.
Zastanawiam się kiedy przyjdziesz u kresu moich sił i będziemy blisko wtedy będziesz mi potrzebna tylko ty.
Co powiedzą inni gdy dowiedzą się,że zabrałaś mnie właśnie ty..
Czy łza popłynie,czy smutek ogarnie,czy będziesz się smiać ty?
Ktoś pomyśli "mogłem zapytać" bo chyba wie,że ty jesteś już blisko,blisko obok mnie i wcale nie wołasz mnie lecz ja wiem,że kiedyś spotkamy się.

2680 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!