Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka

Codziennie gdy tylko oczy otworze staram się cieszyć, nie myśleć, o tym problemie który od lat siedzi we mnie,sam sobie go w swej głowie i ciele zakorzeniłem wiem że zbłądziłem od dawna zdaje sobie z tego sprawę, lecz walczę ale nie zawsze daje rade a ty to bez względnie wykorzystujesz..., Walka z własną psychiką to najcięższy bój to walka praktycznie nie do wygrania, i choć trudne to i straszne nawet jak przegram, to będę wiedział że przegrałem z podstępnym rywalem....

1158 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!