Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Codzienne spotkania z bliskimi mi ludźmi prowadzą do uzależnienia
Rutyna dnia
Wspólne rozmowy, gra, wybuchy śmiechu
To właśnie moje przyzwyczajenia
Gdy będzie trzeba podjąć decyzję, by osiągnąć marzenia
Pozostaną tylko drogocenne wspomnienia..

1555 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!