Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

DorotaB

DorotaB

Co czujesz wiedząc,że ona nocami zalewa się łzami ,
na co patrzysz rano kiedy widzisz ją zapłakaną,
jakie tobą targają uczucia kiedy ona myśli samobójcze z głowy wyrzuca,
co jej powiesz gdy ona swój smutek za sztucznym uśmiechem chowa,
czy wtedy zbędne będą twoje słowa jakie to piękne ma ona życie z tobą od nowa...

16 563 wyświetlenia
130 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!