Menu
Gildia Pióra na Patronite

It's over now

Co zrobiłeś?
To koniec.
Zbyt dużo nas dzieli,
Zbyt mało nas łączy.
Pozwoliłam Ci odejść
Tak, żebyśmy byli wolni.
Czekałam całe życie na kogoś takiego jak Ty.
Ale teraz
To koniec.
Nie ma dla nas szans,
Powinniśmy przestać wierzyć
W nas.
W to, co mogło być,
Co mogło się stać.
Ale nie ma tego.
Nie ma już nas.

Wiersz powstał podczas słuchania piosenki "What have you done" zespołu Within Temptation :)

3383 wyświetlenia
61 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!