Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedy nadzieja odchodzi w siną dal "

Co zostanie po mnie
Okruchy wspomnień
Wiersz inwalida
Gorzki jak piołun
Kalekie litery
Wyrazy nic nie znaczące?
Słowa ulotne...
Czy wzejdzie raz jeszcze słońce?
Kiedy nadzieja odchodzi w siną dal
Zostaje nieutulony w sercu żal
Dusza z czlowieka uchodzi
Ty mówisz: 'To nic, nic nie szkodzi'
Więc, skąd ta słona łza...?

10.02.2021
23:12

281 618 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących