Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zapomniałam

co znaczy
podobać się komuś
iskierki widzieć
w oczach
nie spieszyć się
do domu
dłoń splatać
z drugą
do ucha
szeptać czule
i chodzić z głową
w chmurach

już nie
pamiętam
jak to
jest być
bezpieczną
zagubić się
w spojrzeniu
jak emanuje
ciepło
i jak
smakuje
dotyk

31 405 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących