Menu
Gildia Pióra na Patronite

To nie o Aniołach

Co z Wami?
Gdzie zniknęliście?
Gdzie wasz cud
prawdziwej miłości?

Co z Wami?
Co z parą kochanków
nad życie realną,
choć wyjętą z książki?

Co z Wami?!
Zniknęliście wśród gwiazd...?

Co z wami?
Bo o was jest mowa.
Nie o Aniołach.
Nie o Aniołach...

Insp. TFiOS

21 548 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!