Menu
Gildia Pióra na Patronite

zatrzaśnięty zamek warg

co z tego że znowu otwierasz usta
skoro zamiast przyjemności
sprawiasz mi jedynie ból

a przecież nienawidzisz tego języka
i sam pragniesz go wyparzyć
niejednym pocałunkiem

możesz nawet wylizać resztki żałości
co przesiąknęły już chyba
rozmazaną czerwienią

858 wyświetleń
5 tekstów
2 obserwujących
  • Lacrimas

    2 July 2020, 18:49

    lepiej zdzierać sobie usta pocałunkami niż kolejną kłótnią.

    poza tym - naprawdę dobry.