Menu
Gildia Pióra na Patronite

nic

Co z tego
że szczyt zdobyłeś
jeśli tylko
windy przycisk
kciuk twój musnął

Co z tego
że zaliczyłeś
ją lub egzamin
jeśli w uszach wino
ściąga w spodniach

Co z tego
przepraszam twojego
gdy
myślisz
daj spokój już

Co z tego
że czujesz się kimś
jeśli ja
przez ciebie
nikim?

10 040 wyświetleń
106 tekstów
7 obserwujących
  • pierdzielsie

    10 October 2014, 17:29

    oj aż tak źle?